Uw ADR koerier bij uitstek

Wanneer gesproken wordt over ADR, gaat het over (internationaal) transport van gevaarlijke goederen over de weg. Om deze goederen te vervoeren moeten de transportmiddelen aan bepaalde eisen voldoen. Dds BV is een ADR koerier bij uitstek. Ons gehele wagenpark is geschikt voor dit soort koeriersdiensten.

ADR door dds BV

Kleine ADR ladingen worden door koeriersdiensten van dds B.V. snel en veilig bezorgd. Uw goederen worden in uitstekende staat afgeleverd op het gewenste adres. Wel rekent dds BV een kleine toeslag voor ADR koeriersdiensten. Deze toeslag bedraagt € 0,02 per kilometer. Dankzij deze toeslag zijn wij in staat de veiligheid en optimale conditie van uw producten te waarborgen.

dds koeriersdiensten

dds BV beschikt over een steeds verder groeiend wagenpark, dat in z'n geheel geschikt is voor ADR koeriersdiensten. Deze ADR koeriersdiensten verlopen zowel nationaal als internationaal, waarbij de wagens door heel Europa te volgen en te bereiken zijn. Wij weten altijd wat de status van uw transport is. Heeft u grotere ladingen ADR goederen die u vervoerd wil hebben, dan schakelen wij ons transportbedrijf in.

Meer weten?

Bij vragen omtrent ADR koeriersdiensten, kunt u te allen tijde gebruikmaken van ons contactformulier. Wij horen graag van u.

Contactformulier

Ja, ik wil meer weten

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk

Spoedbestelling?

Heeft u een spoedbestelling of wilt u verzekerd zijn van het snelste vervoer van uw grote zending?

dds sneltransport en koeriersdienst in Westervoort - vlakbij Arnhem - is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op de nummers 026-3112566 en 06-55587772 om u te woord te staan en het passende transport voor u te regelen.

Koerier dds Sneltransport
Hamersestraat 21 A
6931 EV Westervoort