Uw koeriersbedrijf voor Arnhem en omgeving

Uw bedrijf is gevestigd in Arnhem en u wilt een aantal pakketjes verzenden? Schakel dan dds BV in. De medewerkers van ons koeriersbedrijf komen in Arnhem de pakketjes ophalen en gaan direct op weg om ze voor u te bezorgen. Wij werken snel, zijn betrouwbaar en zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

Over ons koeriersbedrijf

Koeriersbedrijf dds BV is nabij Arnhem gevestigd. Vanuit Westervoort gaan wij direct voor u op weg. Dankzij ons zeer uitgebreide wagenpark hebben wij altijd wel het juiste type vervoer om uw ladingen te bezorgen: groot of klein en geschikt voor ADR vervoer. De medewerkers van dit koeriersbedrijf nabij Arnhem zijn allen zeer professioneel en beschikken over voldoende ervaring. Zij weten hoe ze zorgvuldig met uw pakketten moeten omgaan en zorgen ervoor dat ze snel en in optimale staat op plaats van bestemming afgeleverd worden.

Een bezorging inplannen

Wilt u gebruikmaken van de diensten van ons koeriersbedrijf voor leveringen in en om Arnhem? Dat kan. Wij zijn altijd bereikbaar, 7 Dagen per week en 24 uur per dag. Behalve op nationaal niveau, werkt ons koeriersbedrijf ook op internationaal niveau. Arnhem of Keulen, het maakt ons niets uit.

Meer weten?

Bij vragen over ons koeriersbedrijf nabij Arnhem, kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.

Contactformulier

Ja, ik wil meer weten

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk

Spoedbestelling?

Heeft u een spoedbestelling of wilt u verzekerd zijn van het snelste vervoer van uw grote zending?

dds sneltransport en koeriersdienst in Westervoort - vlakbij Arnhem - is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op de nummers 026-3112566 en 06-55587772 om u te woord te staan en het passende transport voor u te regelen.

Koerier dds Sneltransport
Hamersestraat 21 A
6931 EV Westervoort