De snelkoerier bij uitstek: dds BV

Snel een koerier nodig? Wij komen de te bezorgen pakketten bij u ophalen en leveren ze direct af, ongeacht de afstand die we daarvoor moeten afleggen. Wie wij zijn? Wij zijn dds BV uit Westervoort, dé snelkoerier bij uitstek.

Nationaal en internationaal

Wanneer u denkt dat een snelkoerier enkel in Nederland bezorgt, heeft u het mis. Bij dds BV bezorgen we uw pakketten spoedig en tegen een scherpe prijs door heel Europa. De volumes van uw pakketten zijn minder van belang. Voor het laten bezorgen van pakketten tot 5500 kilo kunt u namelijk bij ons terecht. Wel is het zo dat de snelkoeriersdienst voor pakketten met volumes van boven de 1500 kilo en/of 10 cbm enkel op aanvraag of op contractbasis beschikbaar is. Laat u hier echter niet door weerhouden. Ook uw ladingen van grotere volumes worden door onze snelkoerier snel bezorgd.

24 Uur per dag, 7 dagen per week

Snelkoerier dds BV heeft de beschikking over een uitgebreid wagenpark dat 24/7 inzetbaar is. Ons sneltransport gaat ook buiten reguliere werktijden door, zodat u zeker bent van een vlotte levering.

Meer weten over snelkoerier dds BV?

Bij vragen over de diensten van deze snelkoerier kunt u altijd contact opnemen. Door het contactformulier un te vullen zorgt u ervoor dat uw vraag snel bij onze medewerkers terecht komt. 

Contactformulier

Ja, ik wil meer weten

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk

Spoedbestelling?

Heeft u een spoedbestelling of wilt u verzekerd zijn van het snelste vervoer van uw grote zending?

dds sneltransport en koeriersdienst in Westervoort - vlakbij Arnhem - is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op de nummers 026-3112566 en 06-55587772 om u te woord te staan en het passende transport voor u te regelen.

Koerier dds Sneltransport
Hamersestraat 21 A
6931 EV Westervoort