Voor sneltransport in Arnhem is er maar 1: dds BV

U heeft een pakket dat vanuit Arnhem snel moet worden afgeleverd op een ander adres? Dan wilt u een koeriersbedrijf dat professioneel werkt, snel ter plaatse is en het pakket direct aflevert. Hiervoor kunt u terecht bij dds BV. U kunt ons altijd inschakelen voor sneltransport in en om Arnhem.

Waarom dds BV?

Sneltransport in en om Arnhem is geen enkel probleem voor dds BV. Wij hebben de beschikking over een zeer uitgebreid wagenpark, waardoor wij altijd snel op de plek van bestemming zijn. Doordat ons wagenpark zo uitgebreid is, beschikken wij altijd wel over het juiste type vervoermiddel voor uw pakket(ten). Wanneer u bij uw aanvraag aangeeft wat het volume van uw pakket is, zorgen wij ervoor dat we met het juiste transport zo snel mogelijk bij u in Arnhem staan.

Sneltransport in Arnhem en omgeving door dds BV geeft u een aantal garanties. Omdat wij aangesloten zijn bij de brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland, bent u verzekerd van een correcte bezorging. In het geval van sneltransport in of om Arnhem betekent dit:

  • Snelle levering
  • Uw pakketten in optimale conditie op het juiste adres
  • Voordelige prijzen
  • Betrouwbare bezorging

Sneltransport in Arnhem aanvragen?

Bent u overtuigd en wilt u gebruikmaken van ons sneltransport in Arnhem en omgeving? Neem dan contact op via telefoonnummer: 026-3112566 of: 06-55587772. Heeft u nog vragen over sneltransport in en om Arnhem? Maak dan eenvoudigweg gebruik van ons contactformulier. 

Contactformulier

Ja, ik wil meer weten

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk

Spoedbestelling?

Heeft u een spoedbestelling of wilt u verzekerd zijn van het snelste vervoer van uw grote zending?

dds sneltransport en koeriersdienst in Westervoort - vlakbij Arnhem - is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op de nummers 026-3112566 en 06-55587772 om u te woord te staan en het passende transport voor u te regelen.

Koerier dds Sneltransport
Hamersestraat 21 A
6931 EV Westervoort